Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Τοιχογραφία σε 3 ''επεισόδια''

  Όπως είχα προαναφέρει στην ανάρτηση "ένα σπίτι ζωγραφιά", για να ολοκληρωθεί το  θέμα στην κρεβατοκάμαρα έφτιαξα 3 πίνακες 40x40 για τον τοίχο δίπλα στη ζωγραφιά. Έβαψα το φόντο με τον ίδιο τρόπο που έφτιαξα την τεχνοτροπία και επάνω ζωγράφισα το ίδιο λουλούδι σε συνέχεια του μεγάλου θέματος, μοιάζοντας έτσι σαν κομμάτια του.
  Όμως το έργο δε σταμάτησε εδώ όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή. Όταν πήγα να τοποθετήσω τους πίνακες είχα μαζί μου την  ανιψιά μου που είναι 12 ετών. Είχε λοιπόν την εντύπωση πως θα τους τοποθετούσαμε πάνω στον ήδη ζωγραφισμένο τοίχο!!! Λάθος εντύπωση αλλά εκπληκτική ιδέα! Οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να μπουν γιατί δεν έγιναν με αυτή τη λογική και τα λουλούδια δεν θα ταιριάξουν. Όμως θα φτιάξω 3 καινούριους που θα πατήσουν ακριβώς στο σχέδιο κι έτσι θα δίνουν την εντύπωση πως ο τοίχος βγαίνει προς τα έξω. Πάλι από την αρχή, τελάρα - ζωγραφική - τοποθέτηση. Πιστεύω πως  αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Την άλλη εβδομάδα θα δείτε το οριστικό ( ελπίζω..) αποτέλεσμα.
  Να σημειώσω πως τα παιδιά έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμάς και αξίζουν την προσοχή μας πολύ περισσότερο απ' όσο τους τη δίνουμε. 
  Δείτε, λοιπόν, τη δεύτερη φάση  του έργου:

3 σχόλια:

 1. Να γιατί χρειάζεται να την παίρνεις μαζί σου την μικρή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το δωμάτιο είναι απίθανο και η ιδέα της μικρής ανιψιάς σου πολύύύ΄καλή!!! Φυσικά περιμένω να δω το τελικό.
  Μου έδωσες ιδέα και για το δικό μου υπνοδωμάτιο..χμμμ...θα μελετήσω τις δυνατότητες που έχω.
  Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολυ όμορφο!θέλει πολύ υπομονή ναι!απο αυτην έχουμε!χρόνο δεν εχουμε Μαρία μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή