Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήρθαν τα... αποτελέσματα νωρίς...

  Όταν είσαι Άγγλος, πρέπει να είσαι Άγγλος... γιατί μας μπερδεύεις και μας σκας μύτη νωρίτερα; Δεν είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά  βρε αδερφέ. Ευτυχώς βέβαια που δεν είσαι Έλληνας, γιατί τότε, θα γινόταν η έκθεση και μετά θα 'βγαιναν τα αποτελέσματα... που λέει ο λόγος.




 Εξηγώ για να μη σας κουράζω:
  Η επιτροπή για την έκθεση του συνδέσμου των ζωγράφων με χρωματιστά μολύβια της Αγγλίας (UKCPS), αποφάσισε νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία (30/6) που είχε καθορίσει κι έτσι προχθές έλαβα ένα email στο οποίο μου ανακοίνωσαν πως... ταράμ...ταράμ... 4 έργα μου έγιναν δεκτά να συμμετάσχουν στην ετήσια διεθνή έκθεσή τους, η οποία θα γίνει στο ''Patchings Art Center'' στο Nottingham, το Φθινόπωρο!!! 




  Συνολικά είχα καταθέσει αίτηση για 5 έργα και ειλικρινά δεν περίμενα να διαλέξουν τόσα! Να σας πω πως δεν χάρηκα... χάρηκα, όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί, γιατί μετά ξεκίνησα τη διαδικασία ''κορνίζες''... (δεν είναι απλό... δεν θέλουν γυαλί  γιατί θα φτάσει κομμάτια, λογικό... οπότε μόνο πλεξιγκλάς ή πλαστικό). Είχα προετοιμαστεί από πριν για τα κάδρα, σε όσα χρειάζονται, αλλά παρ'όλα αυτά, τα χέρια μου είναι σαν να μου τα γρατζούνισε το γατί από την προηγούμενη ανάρτηση (τι να κάνω, ζωγράφος είμαι Μισιρλού, όχι γανωτής!) και το εργαστήρι έχει γίνει ένα εργοτάξιο, λες και θα κάνω παραγωγή! Πως τα καταφέρνω δεν ξέρω. Αφού τα'χα όλα έτοιμα! 




  Και να πω πως τελείωσα, όχι ακόμα... έχω κάποιες λεπτομέρειες που ίσως είναι ικανές να μου το γκρεμίσουν εντελώς το εργαστηριάκι μου... χαχαχα... σήμερα έχω καρφώματα, ετοιμαστείτε να με θαυμάσετε στον σταυρό του μαρτυρίου! Παλάμη για παλάμη δεν θ'αφήσω! Μετά σειρά έχει το αμπαλάζ, θέλει σκέψη και σωστές επιλογές, ώστε και να φτάσουν ασφαλή και να μην δώσω το παπάκι μου (το δίτροχο, όχι το άλλο το ζωγραφισμένο, το οποίο και απορρίφθηκε)  στα ΕΛΤΑ. Αν τους φτάσει δηλαδή, γιατί σαν πολύ βαρύ το βλέπω να βγαίνει το δεματάκι... 



  Έχω όμως καιρό ακόμα γι'αυτό... Προέχουν άλλα, πιο κοντινά χρονικά και γεωγραφικά, αλλά εξίσου χαρούμενα. Μιλάω για το σεμινάριο του Ιουλίου... κλείνουν σιγά σιγά οι θέσεις και όλο ευχάριστες εκπλήξεις είναι οι συμμετοχές... ευχάριστες για μένα... αλλά και γενικώς. Ένα σας λέω μόνο... θα έχουμε και V.I.P (όχι δεν θα είναι ο Σάκης κοντά μας... είχε συναυλία)!!!
  Επίσης, έκπληξη, σας έχω πει πως είναι και ο χώρος που θα γίνει το σεμινάριο... αλλά αυτά μόνο  μεταξύ μας τα καταλαβαίνουμε (μεταξύ μας εννοώντας... οι απανταχού Ελληνίδες bloggers του κλάδου της χειροτεχνίας, της ζωγραφικής και της δημιουργίας εν γένει) και μόνο προσωπικά θα σας απαντήσω... διότι οι παπαράτσι καραδοκούν... είδατε τι έγινε στην Ζάκυνθο! Σου λέει μέχρι και τις φρυγανιές πέτυχαν μισοφαγωμένες οι άτιμοι!!! Το γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη υλικό δεν το ξέρω... μάλλον παίζονται χοντρές διαπραγματεύσεις υπογείως... 
  Και τώρα που είπα υπογείως... τι θυμήθηκα; Τους νέους μας υπουργούς! Άσχετο αλλά αυτό μου'ρθε... χαχαχα... 
  Δεν θα σχολιάσω... απλά θα βάλω ....................................... κι εσείς θα καταλάβετε τι θέλω να πω!  Πιστεύω πως όποιος διάβασε τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, εκτός των άλλων, του ήρθε και μια παροιμία... απ'αυτές που δεν μπορώ να πω δημοσίως και που εκφράζουν απορία... Νομίζω πως πάλι καταλάβατε...  
  Αλλάζω θέμα και τελειώνω, εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου αλλά και δηλώνοντας την αγάπη μου σε σας, για όλα αυτά τα ενθαρρυντικά που μου γράφετε, για την στήριξή σας σ' ό,τι κάνω, για την υπομονή σας να μπαίνετε και να διαβάζετε, να σχολιάζετε και να βλέπετε τα έργα μου, που διαφορετικά δεν θα'χα την δυνατότητα να σας δείξω ποτέ! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 

Τα 4 έργα μου που θα συμμετέχουν στην 12η Διεθνή έκθεση του UKCPS



Το τραγουδάκι δεν είναι χαρούμενο όπως το περιεχόμενο της ανάρτησης... δένει όμως με όσα ζούμε.




Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια!!!
    Τα πλατανόφυλλα είναι λες και τα έκοψες αυτή τη στιγμή από το δέντρο, το δε μήλο μου έρχεται να το δαγκώσω...αλλά όχι...γιατί θα χαλάσω τις δροσοσταλίδες. Άσε τα μάτια, όπως και να τα δεις είναι αυτά που σε μαγνητίζουν.
    Καλή επιτυχία και εκεί.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, Μαρία μου και θερμά συγχαρητήρια!
    Ήμουν σίγουρη πως θα επέλεγαν τα έργα σου, γιατί είναι υπέροχα, πραγματικά δεν βρίσκω άλλες λέξεις να τα περιγράψω. Χαίρομαι πολύ για σένα!
    Μην αγχώνεσαι γενικότερα για την αποστολή και το αμπαλάζ, γιατί το άγχος είναι κακός σύμβουλος...
    Σου εύχομαι τα καλύτερα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αγχώνομαι Έλλη μου, απλά πρέπει να γίνουν όλα σωστά και στην ώρα τους... μεσολαβούν και οι διακοπές βλέπεις κι εκεί έχουμε ένα θεματάκι. Να'σαι καλά κοριτσάκι... πολλά φιλιά κι από μένα.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Μαρία!!!! Δεν περίμενες να διαλέξουν τα 4 από τα 5 έργα σου??? Εγώ, πάλι, γιατί είχα μια σιγουριά ότι θα επέλεγαν και τα 5???????????? Το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο!! Με το καλό να έρθουν και οι διακρίσεις! Καλή επιτυχία κι από ΄μένα, αν και θεωρώ σίγουρη ότι την έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι δεν αρέσουν πάντα στους άλλους αυτά που αρέσουν σε μας... το'χω ζήσει στο παρελθόν...χαχα. Φιλιά πολλά κούκλα μου και σ'ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!!!!
    Μπράβο σου και σε άλλες επιτυχίες εύχομαι...
    Υπέροχα τα έργα σου, το ένα καλύτερο απ΄το άλλο!!!
    Πολλές ευχές!!!
    ****Αννιώ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηριαααααααααααα!!!εμεις παλι γιατι το περιμεναμε?επρεπε να παρουν και το αλλο......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕ ΣΤΆΛΕΓΑ;;;; ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΠΡΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ!!!
    Τώρα βέβαια έχεις αποκτήσει κι ανταγωνιστή (όχι εμένα καλέ, εγω τρώω ακόμα τις φρυγανιές μου) την άάάλλη, τη σεμνή που ζωγραφίζει μουσουλμάνες και αξούριστους... ΑΥΤΗ! Πάρτη βοηθό να φτιάξετε και τις κορνίζες να μη μείνει λαμπόγυαλο,επ ευκαιρία θα κάνετε κι ανακαίνιση στο εργαστήρι,μια πού την έχει πρόσφατη.
    Οσο για τις συμμετοχές των V.I.P. δεν έχουν κλείσει ακόμα...ούτε μέχρι τέλους θα γνωρίζετε...οι πόρτες ούτως ή άλλως είναι ορθάνοιχτες στο άβατο...
    Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ προσπέρασαν τη βροχή σου βρε Χαρά... μπορείς ποτέ να'σαι σίγουρος μετά απ'αυτό; Βέβαια ήταν άλλη διοργάνωση και ίσως άλλα τα κριτήρια... Ας είναι, κοιτάζουμε μπροστά. Όσο για τους V.I.P δεν είσαι επαρκώς ενημερωμένη, ένας έκλεισε ήδη! Όσο για τους υπόλοιπους... θα 'χουμε στραμμένα τα βλέμματα στην ορθάνοιχτη πόρτα!!!

      Διαγραφή
    2. Πες τα βρε Χαρα μας...!!!! δεν τα λέγαμε;;; παλι καθηστερημενο ειμαι αλλα δεν πειραζει..τα υπόλυπα κατω θα τα πουμε... οχι καλέ δεν εννοώ στην Κρήτη;; εκεί ούτως ή άλλως θα τα πούμε..χι.χχι.... στην θεση μου εννοούσα..

      Διαγραφή
    3. Εγώ να δεις πόσο καθυστερημένα ήρθα! Πιο γρήγορα έφθασε η Χαρά στην Κρήτη!

      Διαγραφή
  7. Mαράκι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!
    Kαι εύχομαι να έχουν την επιτυχία που τους αξίζει !
    ΄Οσο για την νέα σύνθεση της Κυβέρνησης πόσα μπιπ χωράνε εδώ
    μέσα ?
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε ένα μακρόσυρτο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιπ... και είσαι μέσα...χαχα. Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι!

      Διαγραφή
  8. Ουάου 4 έργα.... αν και για να είμαι ειλικρινής περίμενα και τα 5 έργα να εκλεγούν!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να πάρουν και βραβεία!!!!! Για την Κυβέρνηση...............................???????????????? Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όλοι πλεονέκτες μου είστε! Εμένα μου φάνηκαν πολλά τα 4!Χαχα... Ευχαριστώ Βικούλα!!!

      Διαγραφή
  9. Μαρακι ξερουν τι κανουν οι Αγγλοι!!! Ηταν δυνατον να μην επιλεγουν αυτα τα εργα?Χαρηκα παρα μα παρα πολυ αν και ημουν σιγουρη για την επιλογη τους!!!
    Συγχαρητηρια Μαρια μου και καλη συνεχεια να εχουν!!!!Να επιστρεψουν με βραβεια!!!!
    Πολλα φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου σ'ευχαριστώ! Ως εδώ είμαι ευχαριστημένη... είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός για τα βραβεία, αλλά πάντα ελπίζουμε!

      Διαγραφή
  10. Ήμουν σίγουρη ότι τα έργα σου θα ήταν στην έκθεση των Άγγλων. Τέτοια ζωντάνια και τέτοια εκφραστικότητα που έχουν ήταν αδύνατο να μην επιλεγούν. Τώρα εύχομαι να έχεις την πρωτιά και να πουληθούν όλα. Θα το γιορτάσουμε στο τέλος. Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω,λες να ξεπουλήσουμε; Δύσκολο Γιούλα μου...έχουν και οι Άγγλοι κρίση σου λέει. Ό,τι έρθει καλοδεχούμενο. Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. ταράμ... ταράμ...τόσες ευχούλες δεν θάπιαναν τόπο;ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!!(τέσσερα τα θαυμαστικά, ενα για κάθε έργο).Ολα τέλεια, αντε να ξετρελλαθούν και οι ΆΓΓΛΟΙ!
    και εκανα τον συνειρμό: είμαστε τόσο όμορφοιμε καθάριο βλεμμα(μικρουλα),σαν πειρασμός,(μήλο),το βλέμμα και η αντανάκλαση έχουν θαλασσα και φως,και...καποιοι θελουν να μας αφησουν σαν ξερα πλατανόφυλλα!Αλλα κάπου εκει(δεν προσεξαν οτι) υπάρχει και το ρόδι, ο σπόρος της ευδαιμονίας!Ε, καλά, δεν παίζομαι!!!πολλα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πα..πα..πα.. παρατηρητικότητα.. αδέρφι!!!!!! πρεπει να σου βρουμε ενα όνομα...καθε φορα μας βαζεις τα γυαλιά....χι.χχι. καλά μην φωναζεις....παω κατω.....

      Διαγραφή
    2. μα επειδη.....φοράω γυαλια!!!χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Αυτή είναι ανάλυση! Ευχαριστώ για την θετική ενέργεια, είναι ό,τι πιο πολύτιμο!!!

      Διαγραφή
  12. Τετραπλά χαρούμενη και ικανοποιημένη!!!Τα έργα σου έχουν ζωή κίνηση και τα χρώματα σου είναι τόσο φυσικά που αξίζουν τα καλύτερα!!!Ευχομαι από την ψυχή μου να τύχουν την πρώτη, την καλύτερη θέση!!!!Να επιστρέψουν με τιμητικούς επαίνους !!!!
    Το πρώτο βήμα έγινε Μαρία μου και τα άλλα είναι πολύ κοντά,δεν θα αργήσουν!!!Φιλάκια από το απελπιστικά γεμάτο κουνούπια Φανάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη μου σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω για τίτλους και επαίνους, αλλά κι ως εδώ είμαι ευχαριστημένη. Φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Μαράκι μου πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου αυτή!!εύχομαι να επιστρέψουν τα έργα σου απο την Αγγλία με πολλές διακρίσεις και βραβεία και να σε κάνουν πολύ χαρούμενη!!και σένα και εμάς όσους παρακολουθούμε την πορεία σου μέσα στην τέχνη που είναι λαμπρή!!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά πολλά Συγχαρητήρια Μαρία !!!!!!!Μεγάλη επιτυχία 4 στα 5.Πανέμορφα έργα όλα και με διαφορετικό ύφος,εμένα τ αγαπημένα μου είναι τα δύο πρώτα.Εύχομαι τα έργα σου να ξεχωρίσουν και να εκτιμηθούν όπως πρέπει γιατί το αξίζεις!!!
    Οσο για τη σύνθεση .....και λίγες τελίτσες έβαλες !!!! Ακουσα το τραγούδι κι ετσι μου ρθε ν αφήσω τον φραπέ και να βάλω κρασί....δεν πάει άλλο γιατί καθόμαστεεεε εδω θα εβαζα ερωτηματικό αλλα εξαφανίστηκε το άτιμο απο το πληκτρολόγιο και δεν είμαστε γι αλλο χα χα.Να είσαι καλά και καλή επιτυχία σε οτι κάνεις φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα... αχ βρε Νάσια... βάλε το κρασάκι σου και όλα καλά θα πάνε!Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  15. Συγχαρητήρια σε σένα Μαρία μας για την μεγάλη επιτυχία και μπράβο στην επιτροπή που είχε μάτια ανοιχτά και διέκρινε το ταλέντο σου!
    Είναι και τα τέσσερα ολοζώντανα και τα χρώματά τους δεν σ' αφήνουν να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους!
    Εύχομαι και τα τέσσερα αριστουργήματα να κερδίσουν πολλές διακρίσεις!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Αρετή μου. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα έργα μου.

      Διαγραφή
  16. Συγχαρητήρια,τα έργα σου το αξίζουν !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο για όλα Μαρία μου.
    Κρυφά σε θαυμάζω και χαίρονται τα μάτια μου τα έργα σου.
    Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία να έχεις πάντα και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ κρυφά; Φανερώσου!χαχα...Σ'ευχαριστώ Φλώρα μου!

      Διαγραφή
  19. Συγχαρητηρια Μαρια ! Το ενα καλυτερο απο το αλλο!Καλο καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πόση συγκίνηση και χαρά που η μπλογκοφίλη μας Μαρία Βιλλιώτη συμμετέχει με 4 έργα!!!Μπράβο άξια , πανάξια Μαρία .
    Καλή επιτυχία γλυκιά μου
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι με την συγκίνηση και τη χαρά σου Νικόλ. Μου δίνετε πολλή δύναμη!

      Διαγραφή
  21. 4 έργα!! 4 εκπληκτικές δημιουργίες ! Η κάθε μία με τη δική της ομορφιά!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο Μαράκι!!! Καλή επιτυχία να'χεις! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Φιλάκια και καλή δύναμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα, Μαρία μου και θερμά συγχαρητήρια και τα τέσσερα έργα σου είναι πραγματικά υπέροχα !!!
    Καλή επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θερμά συγχαρητήρια για τα θαυμάσια έργα σου και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΟ ΑΠ ΕΞΩ;
    ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΒΑΑΑΛΕ!!!!
    ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ!!!
    ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΓΑ!!!!!
    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΗΓΑΝ ΣΩΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει ο μανταρίνος μου! Προσπαθώ να τον συνεφέρω γιατί το πήρε βαριά...χαχα. Το άβατο σε περιμένει Ρένα μου! Προσπαθώ να αμπαλάρω με όσο γίνεται λιγότερο όγκο και ασφάλεια ταυτόχρονα... θα τα καταφέρω, έστω κι αν χρειαστώ όλον τον Τσαούση...χαχαχα...

      Διαγραφή
  25. Μπράβο Μαρία μου!!!!!!!!!
    Είναι όλα τους υπέροχα και εύχομαι να διακριθούν όλα στην έκθεση!!
    Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Μαριαννάκι. Μέχρι ν'απαντήσω ήρθε το επόμενο ΣΚ...χαχα...Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  26. Μην πείς οτι δεν σου το λεγαμε .. θα σε σκοτώσω....άσε δεν το κανω γιατί ποιος θα παρει τα βραβεια μετά..;;; εμείς πιστευουμε Μαρακι μας στο ταλέντο σου ..και ειμαστε περήφανες για σένα.. και να το ξερεις οτι ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.... το εχουμε στο τσεπάκι μας..!!!! με τις ευχές μας... και πολλα μπραβο για την πρόκριση...αν και εμεις είμασταν σίγουρες γι αυτό....χαρήκαμε πολύ με τα ευχαριστα νεα ολες μαζί.... μαζί σου...χι.χιχχ..φιλώ σε....πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πήγαινε παρακάτω και σ΄άκολουθώ!!Στη τσέπη σου κυλαω σα διφραγκακι τόσο δα μικρο...τελειο εκεινο το τραγουδάκι, και ήρθα για να προσθεσω οτι σωστα εγραψες:χαρήκαμε πολύ με τα ευχαριστα νεα ολες μαζί. μαζί σου.!!!
      πολλα φιλια!και τωρα σ΄αφήνω, μα ...γιατι....δεν σε προλαβαινω αδερφούλα μου!
      :)

      Διαγραφή
    2. Καλέ μη με αγχώνετε με βραβεία και διακρίσεις... Μια χαρά είναι ως εδώ. Ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Ρουλάκι!

      Διαγραφή
  27. Συγχαρητήρια Μαρία!!
    Το θεωρούσα δεδομένο!!
    Καλή επιτυχία τώρα στα ξένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι όχι...χαχα...Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε!!!Φιλιά Μαντρινάκι!

      Διαγραφή
  28. συγχαρητήρια Μαρία!!!!!Δεν το περίμενες????θα μας τρελάνεις καλέ?-)))))
    4 στα 5....ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στα ξένα(καλύτερα εκεί)
    Πολλα φιλιά και καλό ΣΚ
    Το κοριτσάκι με τον αρκούδο δεν το είχα δει,πανέμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την επιτυχία την έχουμε στο τσεπάκι......εγώ θα σου ευχηθώ να έχεις υγεία, δύναμη και όρεξη για να συνεχίσεις να ζωγραφίσεις τέτοιου επιπέδου έργα!!! Και βέβαια όλες εμείς γύρω σου θα καμαρώνουμε σαν .......
    Μαράκι μου όλη μας η καλή αύρα μαζί σου!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Τέσσερα απ' τα πέντε που έστειλες..... είναι τεράστια επιτυχία! Διεθνής είναι η έκθεση παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα είναι τόσο θαυμαστά τα έργα σου που ήταν αδύνατον να μη συμμετέχουν..... θα ήταν λειψή η έκθεση!!!!!!!!!!!!!!
    Και πάλι Μπράβο και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλάααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Σιγά που δεν θα τα δεχόντουσαν,όσο για το πέμπτο θα τους έπεφτε βαρύ το δέμα φαίνεται.
    Δεν ξέρω τώρα βέβαια μετά από την μεγάλη τιμή των Αγγλων αν θα καταδεχτείς το φτωχό μου βραβείο αλλά αν ναι πέρνα από το μπλογκοσπιτάκι μου!
    Φιλάκια και καλά αποτελέσματα από την έκθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ταρατατζούμ Ταρατατζούμ, οι Άγγλοι έκαναν το ζουμ
    σε έργα που όλοι όταν δουν, μονάχα ΟΗΗΗΗ ! μπορούν να πουν !!!"
    Μα ήταν δυνατό να μην προκριθούμεεεεεε ;;;;;
    Κάτι μου λέει ότι θα διακριθούμε κιόλας !!! Άντε Καλή Συνέχεια και Καλή Δύναμη !!!
    Και ποιές είναι οι VIP αφίξεις τον Ιούλιο ;;; Θα έχουμε και τελεόραση ;;; Να βάψω μαλλί ...
    Μπορεί να έρχομαι τελευταία στα σχόλια, αλλά όπως λένε και τα Αγγλά είμαι : Last but not least ...
    Τα λέω μόνη μου και προβλέπω θα πέσει καρπαζιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισα ισα, αν δεν πέσει το δικό σου σχόλιο, η Μαρία μας, δεν απαντά!δεν το εχεις παρατηρήσει?για τα άλλα δεν έχω εγω απαντήσεις, αλλα επειδή η δασκάλα αργεί,λογω υποχρεωσεων εκανα καθιστικα..τη διαμαρτυρία μου!Φιλιά!Ελληνιστι, φιλακια, διοτι δεν κατέχωμεν ολες την Αγγλικήν!

      Διαγραφή
  33. Πάρα πολύ ωραίο νέο!Τα έργα σου είναι υπέροχα,καλή συνέχεια με τις προετοιμασίες και πάντα επιτυχίες σου εύχομαι για τη δουλειά σου!Τέλος να σου πω και το οτι έχω διαγωνισμό με δώρο εκπτωτικά κουπόνια και γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπεροχα τα εργα σου, υποκλινομαι! Ευχομαι ολοψυχα τη μεγαλυτερη διακριση, που κατα τη γνωμη μου, την αξιζουν πραγματικα.Φιλια πολλα στα μαγικα σου χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή επιτυχία!!!!!! Αξίζεις κάθε διάκριση...Τα έργα σου μαγεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγχαρητήρια...Το ήξερα ότι θα είναι ευχάριστα τα νέα!!μένει να μην μας την κάνουν πάλι στην στροφή!!φιλάκια και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαίρομαι πολύ για σένα,σου εύχομαι καλή επιτυχία και στα τέσσερα έργα!!!!!!!!!!!!!
    Να περάσετε όμορφα στο σεμινάριο.Πολλά χαμόγελα και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΠΡΑΒΟ!! Πολλα συγχαρητήρια Μαρία μου! Το αξιζεις και πιστευω οτι θα σκισεις και μετα!
    Μακαρι να μπορουσα να ερθω στα σεμιναρια αλλα... Δεν πειραζει να περασετε ομορφα!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητή μου Μαρία, καλή σου μέρα.
    Πέρασα να ευχηθώ καλή επιτυχία και βραβεία και στα τέσσερα έργα σου.
    Καλό μήνα να έχεις και καλό καλοκαίρι.
    Την αγάπη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια σας και την υποστήριξη!!! Δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλους αναλυτικά... μάλλον επίτηδες το έκανα για να μην απαντήσω στην Φωτεινή και βγει αληθινή η Μπάρμπυ...χαχα... Ελάτε στην επόμενη ανάρτηση. Δίνουμε κ ι εμείς βραβεία... αμ πως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το λες κι έκπληξη

Το σαν τα χιόνια δεν φτάνει για να περιγράψει την επιστροφή μου εδώ μέσα. Ούτε φτάνει ούτε είναι και επίκαιρο. Ήθελα τόσο πολύ να επιστρέψω κάνοντας μια ανάρτηση. Είχα κι έχω τόσα πολλά να σας πω. Μα οι μήνες περνούσαν χωρίς στάλα χρόνου για κάτι τέτοιο. Και διάλεξα την ώρα... Μέσα σε μια τρελή κατάσταση προετοιμασίας, όχι μόνο για διακοπές αλλά και πολλών άλλων δραστηριοτήτων μέσα στον Αύγουστο.    Δεν ξέρω γιατί ένιωσα να πιέζομαι τόσο  για τούτη την ανάρτηση. Η φόρτιση των τραγικών γεγονότων στην Αττική; Ίσως. Δεν ξέρω αλλά δεν με χωράει το ΦΒ αυτές τις μέρες. Όχι μόνο δεν με χωράει, με διώχνει κιόλας, μου φέρνει ένα σφίξιμο στο στομάχι κι ένα ανακάτεμα. Αρχικά η φρίκη που αντικρίσαμε όλοι. Εικόνες χειρότερες του πολέμου, έξω από την πόρτα μας! Εφιάλτες που δεν πιστεύαμε πως θα ζούσαμε ποτέ. Κι αμέσως ένα αμυδρό φως, μια Ελλάδα γροθιά συμπαράστασης σ'αυτούς που πόνεσαν και θα πονούν φρικτά για πάντα. Ναι εδώ είμαστε, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι μας χωρίζει και να γίνουμε ένα. 

Αναλογίες προσώπου

  Όπως σας είπα στην προηγούμενη ανάρτηση, σκέφτηκα να φτιάξω μια καινούρια ενότητα στο blog μου. Ποιο θα είναι το περιεχόμενο; Θα είναι κάτι σαν ''μαθήματα'' που θα αφορούν στη ζωγραφική κατά κύριο λόγο. Δεν θα έχουν κάποια σειρά, ούτε θα είναι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, απλά σκέφτηκα να κάνω ορισμένες αναρτήσεις μεταφέροντας  πράγματα που γνωρίζω και πιστεύω πως θα είναι χρήσιμα για αρκετούς. Προς το παρόν έχω αρκετά θέματα  στο μυαλό μου που θέλω και μπορώ να σας δείξω αλλά θα μπορούσατε να μου προτείνεται κι εσείς κάτι που σας ενδιαφέρει να μάθετε,  κι αν μπορώ να τα επεξεργαστώ.    Μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής παραδίδω πάνω από 10 χρόνια και ξέρω καλά τι δυσκολεύει όσους ξεκινάνε να ζωγραφίζουν. Είναι πολλοί που θέλουν κι έχουν το ταλέντο να ζωγραφίσουν, αλλά μη έχοντας πάει σε κάποια σχολή σχετική, δυσκολεύονται σε κάποια σημεία. Η ιδέα αυτή ,λοιπόν, μου δημιουργήθηκε συζητώντας με φίλη ζωγράφο η οποία μου ζήτησε να τις κάνω κάποια μαθήματα πάνω στα πρ

Μάθημα: Σκίαση 2ο μέρος

  Νομίζω πως πέρασε καιρός από το προηγούμενο μάθημα. Λίγο το πιεσμένο πρόγραμμα το δικό μου, λίγο που σας έπεσε βαριά, απ' ό,τι κατάλαβα, η προοπτική... μας πήραν οι μέρες.   Η προοπτική για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική είναι σημαντικό κεφάλαιο κι όσο κι αν φαίνεται κουραστική και πολύπλοκη, στην πραγματικότητα είναι απλή κι αν την κατανοήσεις σου λύνονται πολλά προβλήματα στο σχεδιασμό. Θα επανέλθω στο θέμα κάποια άλλη στιγμή για να το ολοκληρώσω... είπα να μη σας κουράσω με τις πρώτες κιόλας ζέστες...κι εν αναμονή των εκλογών (σκούρα τα πράγματα).    Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε πάλι με την σκίαση. Την προηγούμενη φορά σας μίλησα για το πως σκιάζουμε γεωμετρικά στερεά. Κάθε αντικείμενο που θέλουμε να ζωγραφίσουμε μοιάζει με ένα ή περισσότερα απ'αυτά. Θα σας δείξω μερικά τέτοια αντικείμενα που εύκολα μπορούμε να παρομοιάσουμε με τ'αντίστοιχα στερεά. Την σκίαση την έκανα με μολύβι, για τα οποία σας έχω μιλήσει εδώ . Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρ